Ileana Lazariuc, fostă Țiriac, s-a cuplat cu Matei Stratan. Tatăl său are o avere evaluată la 250 milioane de euro

0

De la un miliardar, la alt miliardar! Fosta doamnă Țiriac, Ileana Lazariuc formează un cuplu cu Matei Stratan, moștenitorul multimilionarului Dan Stratan.

Cel care are un copil cu la fel de frumoasa frumoasa Mădălina Ghenea, Matei Stratan a fost surprins în acest weekend alături de mama nepoților magnatului Ion Țiriac într-un restaurant de fițe din nordul Capitalei, conform cancan.ro. Alături de cei doi s-au mai aflat Lili Sandu, vechea prietenă a Ilenei Lazariuc din perioada când cele două cântau sub titulatura de Trinity și partenerul acesteia, Silviu Țolu.

Ileana Lazariuc, fostă Țiriac, s-a cuplat cu Matei Stratan

Este prima oară de la divorțul de Ion Ion Țiriac când fiica legendarei soliste de muzică ușoară Ileana Lazariuc iese în lume alături de un alt bărbat. Ileana Lazariuc a divorțat de băiatul cel mare al lui Ion Țiriac în urmă cu cinci ani, cei doi băieți ai lor rămânând în grija mamei.

Matei Stratan, care are o fetiță cu Mădălina Ghenea, are un tată extrem de bogat, este vorba de Dan Stratan (60 de ani), considerat cel mai bogat om de afaceri din Iași și proprietăți în Italia și Marea Britanie.

Dan Stratan este unul din cei care a condus imperiul lui Sorin Ovidiu Vântu, cel care, în urmă cu 20 de ani a negociat  prin forma GELSOR cumpărarea grupului Petrom.

Extrem de discret ca și tatăl său, Matei Stratan a mai avut iubite celebre, altele decât Mădălina Ghenea, românca noastră din filme hollywoodiene. Este vorba de Laura Cosoi și Andreea Raicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.