Imagini din penthouse-ul plin cu oglinzi al lui Ruby, cu două etaje și terasă pe al treilea! ”De acestă dată fac petrecere de casă nouă!”

0

 Ruby, alias Ana Claudia Grigore inagurează ”casa cu oglinzi”.

La mai bine de patru ani de când a găsit locuința sa potrivită, un superb penthouse situat la ultimele două etaje ale unui bloc gigant din estul Capitalei, în sfârșit, artista a ajuns la etapa în care poate spune  că, în sfârșit, e acasă.

”Vreau să sărbătoresc momentul si proiectul exagerat de frumos, făcut de arhitectul meu preferat, Ștefan Bugalete. De acestă dată fac petrecere de ”casă nouă”!, anunță cu încântare solista, fericită că este gata ”casa cu oglinzi”. Căci dorința sa cea mare a fost să aibă oglinzi cu generozitate în orice încăpere, și un spațiu potrivit câinilor și pisicilor alături de care locuiește.

 IMAGINI din penthouse-ul plin cu oglinzi al lui Ruby, cu două etaje și terasă pe al treilea! ”Cine mă stie, știe ca nu prea pot să cedez controlul asupra unui lucru din viata mea, dar arhitectului a i-am dat mana libera 100%, nu mi-am bagat nasul, pentru ca stiam ca lucrez cu un mare artist. Singurul lucru pe care i l-am sugerat, a fost sa imi puna ogliiinzi cu generozitate, ca mie si lu’ mamaia ne plac oglinzile”, spune Claudia care și-a adus și bunica la București.

Penthouse-ul solistei (35 de ani) este cuprins între etajele 16 și 17 ai unui ansamblu imobiliar construit în Colentina, iar desupra are o terasă generoasă, unde își va instala piscina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.