Fosta vedetă a ringului, Ionuț Iftimoaie ”lovește” acum în construcții! Și soția sa conduce afaceri prospere

De când s-a retras din ring, Ionuț Iftimoaie duce o nouă luptă, în zona anteprenorială.

Fostului kickboxer român îi merge foarte bine, semn că nu-l mai interesează nici propunerile din partea televiziunilor. Sumele de bani cu care este curtat nu-l mai interesează, dovadă că a abandonat din proprie inițiativă competiția ”Survivor”, unde a rezistat timp de trei luni (și de unde a ajuns totuși la circa 50.000 de euro pentru efortul său).

Iftimoaie (45 de ani) s-a mutat din nou în localitatea sa natală, Comănești, oraș unde este considerat un simbol al sportului local, dovadă că cel mai important complex sportiv din localitate îi poartă numele. Cât despre noua sa muncă, fostul sportiv a ridicat un mare spațiu comerical în Bacău.

Fosta vedetă a ringului, Ionuț Iftimoaie ”lovește” acum în construcții!

Și soția sa, fosta finalistă Miss România 2005, Maria Iftimoaie și-a deschis un atelier de croitorie și creații vestimentare și este în proces de acreditare cu un salon de medicină estetică, specializara migmentării buzelor și spâncenelor.

”Afacerea pe care o am cu haine nu o las, dar îmi doresc să fac mai multe în viață. Din luna decembrie o să încep să profesez în acest domeniu la o clinică în Comănești”, spune Maria Iftimoaie ale cărei rochii se vând într-un magazine din Bacău. Pasiunea Mariei pentru croitorie și abilitatea sa de a crea rochii unice au transformat-o într-o antreprenoare de succes. 

Ionuț și Maria Iftimoaie s-au căsătorit în 2006 și au împreună trei copii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed