AcasăActualitateJerry, Jerry, Jerry, RIP!

Jerry, Jerry, Jerry, RIP!

de Elena Voinea

A murit Jerry Springer, una dintre cele mai influente și controversate figuri din istoria televiziunii, anunță media de dincolo și dincoace de Atlantic. Jerry a găzduit timp de 27 de ani serialul de mare succes „The Jerry Springer Show”, zgomotos și dezlănțuit,  nicio clipă plictisitor datorită gazdei și invitaților săi antrenați în confruntări nebunești aplaudate frenetic de publicul ce scanda dezlănțuit “Jerry, Jerry, Jerry, Jerry!” Un purtător de cuvânt al familiei a anunțat că Jerry Springer a dus o luptă grea cu o boală care i-a curmat foarte repede viața, se pare un cancer la pancreas diagnosticat în urmă cu câteva luni. Purtătorul de cuvânt spune că a murit joi dimineață, pe 27 aprilie, liniștit în locuința sa din zona Chicago.

Înainte să intre în televiziunea, Jerry Springer a dus o campanie eșuată pentru Congresul SUA în 1970, a fost ales în Consiliul Municipal din Cincinnati în 1971 și a devenit primarul orașului în 1977. A servit doar un mandat. Nu a avut noroc în politică, dar a făcut minuni în divertisment. A devenit o senzație în întreaga lume cu show-ul său care a debutat în 1991. La început, emisiunea lui Jerry s-a concentrat pe probleme politice ca să devină, în cele din urmă, exact opusul. Spectacolul a ajuns atât de popular la sfârșitul anilor ’90, încât a depășit-o și pe celebra Oprah Winfrey în mai multe orașe. „Springer” s-a oprit în 2018.  A recidivat însă în televiziune cu o emisiune din sala de judecată, „Judge Jerry”, care a rulat timp de 3 sezoane.

Ultima apariție TV a lui Jerry a avut loc în sezonul trecut al show-ului „The Masked Singer”, unde a cântat în rolul „The Beetle” un clasic al lui Frank Sinatra. A găzduit o emisiune de muzică populară la un post de radio local din Cincinnati până când starea lui de sănătate s-a înrăutățit, în urmă cu aproximativ o lună, Joi, 27 aprilie 2023 a murit la vârsta de 79 de ani. Are o fiică, pe Katie Springern, de 47 de ani.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.