Kourtney Kardashian s-a logodit pe o plajă cu mii de trandafiri. Diva Americii a primit inelul de la rockerul Travis Barker

Kourtney, una din surorile Kardashian, răsfățatele Americii care au făcut zeci de milioane de dolari din reclamă și propriul lor reality show (”Keeping Up With The Kardashians”), a acceptat inelul de la punk-rockerul Travis Barker de la Blink-182.

Kourtney (42 de ani), sora mai celebrei Kim Kardashian a fost cerută de soție pe o plajă din California, într-un decor de zeci de mii de like-uri, mii de trandafiri sub forma unei imense inimi de toboșajul opularei formații. „Pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de vedetă în dreptul imaginilor postate pe Instagram. De la publicare și până acum, fotografiile au fost apreciate de milioane de fani din toate colțurile lumii, dar și de vedete internaționale precum Winnie Harlow, Paris Hilton, Addison Rae, dar și surorile Kim și Khloe Kardashian.

Invitații l-au lăsat în datorii pe Liviu Vârciu după botezul fiului său ”Zârciților. Am rămas dator după botez”

Sora lui Kim, Kourtney Kardashian are o avere de circa 45 milioane dolari

Kourtney Kardashia (cu o avere de circa 45 milioane de dolari) face parte dintr-una dintre cele mai puternice familii de la Hollywood, amintim: Kyle Jenner (mezina familiei, cu o avere de 900 milioane dolari), Kris Jenner (190 milioane dolari), Kim Kardashian (750 milioane dolari), Caitlyn Jenner (100 milioane dolari), Khloe Cardashian (50 milioane de dolari), Kendall Jenner (45 milioane), Rob Kardashian (10 milioane dolari).

 

Fiica lui Liviu Dragnea, muza unui cunoscut cântăreț. Cei doi iubiți și-au dorit să se mute în Statele Unite

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed