Le-a vândut iluzii și s-a îmbogățit

Le-a vândut iluzii. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a reușit să păcălească patru femei, pe care le-a cunoscut pe o aplicație de dating și s-a îmbogățit cu circa 80.000 de lire sterline.

Peter Gray, în vârstă de 35 de ani, care a cunoscut mai multe femei pe Tinder, iar apoi le-a înșelat, a fost trimis în spatele gratiilor. Una dintre victime a spus că Gray „i-a distrus complet viața” și că nu mai are încredere în ea, notează BBC.

A fost condamnat la 56 de luni de închisoare

Peter Gray a fost condamnat la 56 de luni de închisoare și a primit ordine de restricție față de cele patru victime.

Una dintre victime a povestit că l-a întâlnit pe Gray, prin intermediul aplicației Tinder în 2018, după ce a ieșit dintr-o relație de șase ani. Deși, nu era genul ei de bărbat, era „un bun ascultător și tot ce aveam nevoie la acea vreme”, a povestit ea.

La a treia lor întâlnire, Jessica era în apartamentul lui și a mers până la toaletă.

Peter Gray a fost condamnat la 56 de luni de închisoare și a primit ordine de restricție față de cele patru victime. Una dintre victime a povestit că l-a întâlnit pe Gray, prin intermediul aplicației Tinder în 2018, după ce a ieșit dintr-o relație de șase ani.

Deși nu era genul ei de bărbat, era „un bun ascultător și tot ce aveam nevoie la acea vreme”, și-a amintit ea. La a treia lor întâlnire, Jessica era în apartamentul lui și a mers până la toaletă.

„Mi-am lăsat geanta pe masa lui, a desfăcut geanta și a făcut poze cu permisul meu de conducere și cu ambele carduri bancare”, a spus ea.

Ulterior, ea a descoperit că pe numele ei au fost luate împrumuturi de până la 9.000 de lire sterline.

În ciuda faptului că Gray i-a promis că îi va da toți banii înapoi, Jessica a mers la poliție.

O femeie are un copil cu escrocul

O altă femeie care l-a întâlnit pe Gray pe Tinder, l-a descris inițial ca fiind „calm și liniștit”, dar ceva „nu s-a potrivit”.

O săptămână mai târziu, după ce ea a decis să încheie relația, a primit o scrisoare de acceptare pentru un împrumut de 20.000 de lire sterline pe numele ei.

Totuși, cei doi au continuat relația, mai ales că această nouă victimă era însărcinată, iar tatăl copilului era chiar acest escroc sentimental.

Când a aflat că este însărcinată, sora ei a căutat informații despre trecutul lui Gray și astfel a aflat ce fel de obiceiuri are.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed