Livestudio – Unul dintre cele mai luxoase si profesioniste studiouri de videochat din tara

0
Livestudio – Unul dintre cele mai luxoase si profesioniste studiouri de videochat din tara

LiveStudio – o companie profesionista, cu 11 ani de experienta pe piata.             

Compania LiveStudio, cu o activitate şi experienţă vastă în domeniul corporatist, intră în cel de-al şaptelea an de existenţă pe piaţa muncii, fiind o companie care s-a lansat pentru a oferi un job în mediul online, accesibil femeilor care îşi doresc să obţină bani într-un mod uşor şi relaxant. Lansată în 2009, compania contribuie la dotarea cu echipamente profesionale pentru angajate, oferind ajutor şi facilităţi în ceea ce priveşte munca la LiveStudio. Acestea sunt menite confortului de muncă în mediul online, cât şi simplificarea modului de a obţine bani al angajatelor LiveStudio. În domeniul angajari Bucuresti  LiveStudio este lider, şi fiindcă se află în continuă ascensiune, angajările şi succesul sunt într-o evoluţie permanentă.

Managera LiveStudio, cea care a înfiinţat acest întreg proiect, a declarat într-un interviu recent: “Când am început să dezvoltăm compania LiveStudio în 2009, ne-a fost clar un lucru, pe care chiar angajatele LiveStudio l-au semnalat – faptul că trebuie să le dăm ocazia tuturor femeilor de a se implica într-un job care le poate aduce succesul garantat şi cariera mult dorită. Astfel că, încă de la lansare, oferim ce şi-au dorit – oportunitatea de a avea resurse financiare de ordinal miilor de euro şi ocazia de a se afla într-un sediu central al Bucureştiului, amenajat special pentru nevoile femeilor.
Pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru angajatele noastre, încercăm pe cât posibil să aducem excelenţă în ceea ce facem. Compania a câştigat numeroase premii de-a lungul timpului, anul acesta nefiind o excepţie. LiveStudio participă la TheEuropeanSummit, unde profesionalismul şi prestigiul ne vor fi recunoscute.“

Pe site-ul livestudio.ro, cele care aleg să opteze pentru un venit lunar de peste 3.000 de lei pot afla mai multe informatii.

Alte cateva detalii despre LiveStudio

Atu-urile Live studio sunt:

  • Profesionalism si seriozitate
  • Salariu garantat + bonus
  • Teambuilding si socializare
  • Concursuri cu premii consistente

Avantajele sunt nelimitate pentru fetele ce doresc sa practice acest job. Salariul este pe masura asteptarilor – de pana la maxim 3000 de lei + bonusuri, programul de lucru este normal, mediul in care isi desfasoara activitatea este unul placut, legal si profesional. Pe langa acestea se adauga si cursurile de limba engleza si franceza, make-up, hairstyle si training gratuit, sedinţe foto şi video profesionale urmate de condiţii de lucru foarte bune, echipament tehnic HD, si o echipa tânăra şi completă compusă din personal tehnic, traineri şi modele în plină dezvoltare.

Videochatul este legal. Fie ca este prestat de catre model acasa pe cont propriu sau de catre model intr-un studio, nu exista nici o lege impotriva activitatii de videochat, atata timp cat modelul are 18 ani impliniti si se respecta prevederile legale desfasurarii unei activitati comerciale.

 Livestudio organizeaza periodic concursuri cu premii cat se poate de atragatoare.

Livestudio organizeaza concursuri cu premii minunate, precum: sejur intr-o locatie exotica, vacante la Vienna, masina, laptop, lcd, tableta, sau ultimul model de telefon aparut pe piata. De asemenea vorbim si de parfumuri, cosmetice si tinute. Doar personalul LiveStudio poate participa la concurs, fapt ce face jobul si mai dorit de catre posibilele viitoare angajate.