Mama lui Elon Musk vine pe bune în România! Își promovează cartea

Dacă venirea lui Elon Musk  în România pare să fi fost doar un zvon, un lucru e cert. Cea mai importantă ființă din viața celui mai bogat om de pe planetă, Maye Musk vine personal la București să repare ”nedreptatea” asta.

Maye Musk (74 de ani) va veni la sfârșitul lunii ianuarie 2024, pentru a-și promova cartea ”O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes” (A Woman Makes a Plan: Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty, and Success). Volumul a apărut în 2019 însă a ajuns pe piața românească abia anul trecut.

Nonconfomista Maye, care a activat ca model la vârsta adolescenței însă cel mai mare succes l-a avut la 63 de ani, când a pozat nud pentru revista Time (succes reeditat anul trecut, când a pozat în costum de baie pe coperta celebrei publicații Sports Ilustrated) dă întâlnire admiratoarelor sale la Sala Palatului. Data lansării nu a fost încă stabilită, echipa sa încă lucrează la planificarea seriei de evenimente de lansare, ce va cuprinde și alte țări din vecinătate.

Mama lui Elon Musk vine pe bune în România! Editura ce comercializează cartea Mayei Musk vrea o lansare la Sala Palatului

Specialist nutritionist, mama celui mai bogat om știut de pe planetă (fondatorul Tesla și SpaceX are o avere de 300 miliarde dolari), care a apărut și în videoclipul succesului ”Haunted” a celebrei Beyonce, este prietenă și cu frumoasa româncă Mădălina Ghenea (FOTO).

Sunt foarte fericită că oamenii mă provoacă la discuții despre vârstă și cum să te simți bine cu tine indifferent de vârsta ta. Sunt foarte mândră că pot transmite un mesaj femeilor din lume, să urmărească să fie fericite, să facă lucruri care le plac, să se antureze cu oameni buni, să fie amabile cu toată lumea, pentru că nu știi niciodată unde și cum ajungi. Personal, chiar trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele”, a spus Maye Musk celor de la Sports Illustrated.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed