x


  • EUR
    4.8748
    USD
    4.0399
string(14) "moneyamppeople"

Marcel Iureș despre situația generată de virus: ”Mie mi-a priit perioada asta, deși e la modă să fii victimă”

Marcel Iureș a întruchipat zeci de roluri pe scenele teatrelor din întreaga lume, și a apărut în producţii cinematografice hollywoodiene. Pauza creată de situația epidemiologică mondială a fost una bine primită de marele actor care mărturisește că, după izolare a revenit la felul și ritmul său de viață.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.12.2020, 18:18

”În general, mie mi-a priit perioada asta, deși e la modă să fii victimă. Mi-a priit pentru că am revenit la felul meu de viață – încet, ușurel, nu avem unde să ne grăbim. Am intrat într-un program de citit și recitit, stau mult de vorbă cu prieteni. Citesc mult și fac planuri. Ceea ce ne surprinde este greșeala în care am trăit acceptând toată prefăcătoria consumismului și a vitezei. În teatru trebuie să stai, să lași să se dospească o idee”, a spus Marcel Iureș, invitatul Irinei Păcurariu la ”Rețeaua de idoli”.

Gorillaz, Deftones și Twenty One Pilots, capete de afiș la Electric Castle în 2021! Trupele sunt ”raza de speranță”a festivalului

”De ce am rămas în România? Nici nu m-am gândit. Când mi-au propus le-am spus vin oricând, dar asta nu înseamnă că voi rămâne vreodată definitiv. Ce însemna să stau în Los Angeles? 17-18 ore/ zi în interviuri la toate studiourile. Așa se fac milioanele, fără să ai garanții. Nu asta era problema, problema mea era că aveam de crescut un copil aici. Aveam 43 de ani atunci, nu mai eram un puști. Ca să aleg între ceva ce am și care are nevoie de mine și ceva ce e posibil să se întâmple, trebuie să fii nebun să alegi altfel. Era evident, nu aveam la ce să meditez”, s-a confesat marele actor român ce ne-a făcut mândri jucând în mari producții hollywoodiene, amintim: ”Războiul lui Tom Hart” (cu Bruce Willis), ”Misiune: Imposibilă” (cu Tom Cruise), ”Interviu cu un vampir” (alături de Brad Pitt), ”Pacificatorul” (George Clooney și Nicole Kidman) dar și superproducția ”Piratii din Caraibe, At World’s End (La capatul lumii)”.

Valoare a culturii românești, Marcel Iureș i-a recunoscut prezentatorei de televiziune că i s-au propus funcții publice, administrative, din partea pooliticienilor români, însă a refuzat. ”Nici nu cred dacă aș putea juca un rol de așa ceva”, s-a amuzat artistul a cărui voce este inconfundabilă, cel mai bine cotat actor român la Hollywood.

Mitică Popescu a împlinit astăzi 84 de ani! Nu se lasă și promite noi ediții din ”D’ale lu’ Mitică“