x


  • EUR
    4.7794
    USD
    4.3124
string(7) "politic"

Marele prieten al lui RADU MAZĂRE!

În urmă cu câțiva ani, Dragnea era indignat că fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, fusese ridicat cu mascați, iar despre Nicușor Constantinescu zicea că „plătește pe nedrept”.

Author: Mihai Voican | Sursa: NEWSWEEK | Publicat: 11.02.2019, 8:40

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat definitiv, la finalul săptămânii trecute, pe Radu Mazăre la 9 ani de închisoare cu executare, iar pe Nicuşor Constantinescu la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor.

 

În trecut, Liviu Dragnea a vorbit despre nevinovăția celor doi condamnați definitiv. „Sunt prieten cu Radu Mazăre și nu ma dezic de el. M-a șocat că a fost luat cu mascați de la masă. N-am înțeles de ce a fost luat cu mascați.. Nici nu știu ce are la dosar. Nici nu mă intereseaza. Nu pot să bat la ușa DNA-ului să aflu ce scrie în dosarul lui Mazăre.Totusi, un presedinte de consiliu a fost votat de oameni. Radu Mazăre nu este un om periculos, nu umblă cu săbii, cu pistoale sau cuțite dupa el”, spunea Dragnea în aprilie 2014 pe când era ministrul Dezvoltării.

 

Prezent la deschiderea lucrărilor Şcolii Politice de vară a Femeilor Social Democrate, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, pe 25 august 2016, despre fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, că rămâne prietenul său, „Nu pot să uit ce a făcut Radu Mazăre pentru acest municipiu.

 

Articolul integral pe NEWSWEEK