x


  • EUR
    4.7794
    USD
    4.3124
string(16) "instant-articles"

Fugarul zilei: A fost patron la Dinamo, s-a iubit cu Mădălina Ghenea, a vândut parcuri primăriei

Dragoș Săvulescu, omul de afaceri condamnat joi de Înalta Curte la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanța, a fost dat în urmărire de poliție, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare. Surse din Inspectoratul General de Poliție au declarat pentru G4Media.ro că polițiștii suspectează că Săvulescu ar fi plecat în Monte Carlo.

Author: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 11.02.2019, 8:48

Emil Dragoş Săvulescu are 44 de ani şi a fost patron al Clubului de Fotbal Dinamo. A cochetat cu actoria, a fost iubitul Mădălinei Ghenea și s-a însurat de curând cu fosta Miss Albania, Angela Martini. A făcut bani din tranzacții imobiliare, după cum singur declara într-un interviu din Evenimentul zilei, din 2013: „Am făcut bani 70-80% din imobiliare. Înainte de boom! Am vândut casa profei de biologie şi am rămas cu 3.000 de dolari. De două mii mi-am luat un Opel Kadett. Eram singurul băiat ce venea la şcoală cu maşina. O umpleam cu fete la întors!”, declara Săvulescu în urmă cu șase ani.

 

Singura firmă în care apare numele său este cea care administrează Clubul Dinamo. În 2012 se afla în companie alături de Ionuţ Negoiţă, fratele primarului sectorului 3, Cristian Borcea sau Nicolae Badea, dar renunță un an mai târziu, în 2013.

 

Articolul integral pe G4MEDIA