Mihai Morar nu mai vrea haine de firmă și și-a donat dresingul său. A slăbit 15kilograme!

Cu mai mult timp liber de când nu mai are emisiune de televiziune, prezentatorul matinalului Zu a făcut recent curățenie în  dressing și a pus de-o parte mai mulți saci plini ochi cu haine ”de firmă”, ținute extravagante pe care le-a strâns în 13 ani de emisiuni de televiziune.

Haine pe care are de gând să scape de ele, căci, un alt motiv ar fi și faptul că a slăbit în ultimul an 15 kilograme. ”Am decis să le donez celor c ear avea nevoie de ele. În plus, am elimiat stresanta întrebare: eu cu ce mă îmbrac în seara acesta, la TV? Așa că aam scăpat de un munte de trecut. Sacii cu haine reprezintă toate ”căutările” mele vestimentare din ultimii 15 ani

Părintele Valerian, alias fostul actor Dragoș Pâslaru, construiește singur o mânăstire dedicată ocrotitorului artiștilor

”Masivul” ( muntele de haine-n.r.) din spatele meu e format din ce-am fost ca să fiu ce sunt azi. Azi, când 8 zile din 7 ies din casă în tricou alb sau negru, mi-e foarte clar că nu o să mai port niciodată nimic din lanțul muntos din spatele meu. Așa că, am ales să le dăruiesc întru folosul celor care le vor găsi rostul. Am ce pune pe mine mâine dimineață. Cu ochii închiși și tot nimeresc un tricou alb. M-am simțit un pic de Marie Kondo (n.r. influencer, specialist al organizării garderobei) azi făcând ordine în mine. Avea femeia dreptate: când îți faci ordine în lucruri, îți pui ordine și în trecut. Iar casa în care trăiești trebuie să îi aparțină persoanei care ești azi, nu omului care ai fost în trecut”, ne spune Mihai Morar, partenerul lui Buzdugan la Zu.

Mihai Morar s-a pus serios pe slăbit bazându-se nu pe vreo cură minune, căci nu crede în așa ceva, ci pe mult sport. Aproape în fiecare dimineață, prezentatorul aleargă în Herăstrău cu mult înainte să se lumineze afară.

Horațiu Mălăele readuce în actualitate ”Take, Ianke și Cadâr”, marele succes al teatrului românesc

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed