Mihai Trăistariu, lacrimi de vedetă. Două iubite l-au părăsit lăsându-i datorii

0

Mihai Trăistariu, confesiuni despre fostele iubiri. L-au părăsit și l-au lăsat în pagubă și datorii. Întrebat de ce încă este singur la 42 de ani, solistul nu mai ascunde ”țepele” trăite. ”După ce pățești dintr-astea în viață, te lecuiești” zice Trăistariu care și-a mutat avuția în imobiliare, cumpărând apartamente la Mamaia Nord.

Trăistariu nu ascunde că suflă și-n iaurt atunci când cunoaște o fată, pentru a fost lăsat cu ochii în soare și lefter de două din fostele sale. Prima l-a lăsat cu inima frântă imediat după ce acesta a împrumutat-o pentru ca domnișoara să achiziționeze un cadou pentru o nepoată. ”Două țepe financiare am luat chiar din relațiile mele trecute. Prima… în 2009. Ea era mega fană Vama Veche. Așa că m-a rugat s-o împrumut cu 1.000 de euro ca să-i cheme pe cântăcioși să cânte la ziua nepoatei ei. 2000 de euro cereau atunci cei de la Vama. Așa că a mai făcut rost de la sor’sa de încă 1.000. La câteva luni, ne-am separat drumurile… iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată”, nu își mai ascunde of-ul Mihai Trăistariu, în viața căruia istoria s-a repetat.

Vă mai aduceți aminte de Andreea Tonciu, nelipsita emisiunilor și evenimentelor mondene. Are o afacere cu flori

Mihai Trăistariu, lacrimi de vedetă. Două iubite l-au părăsit lăsându-i datorii

”S-a întâmplat prin 2019. Ea voia musai un telefon de vreo 1000 de euro. Nu lucra nicăieri și, deci, n-avea carte de muncă. I-am zis că nu vreau să mă simt folosit, că nu sunt genul de om care-și cumpără iubirea în felul ăsta și că tot ce pot să fac este să-i iau telefonul pe numele meu, iar ea să plătească ratele. Nici cu ea nu mă mai cunosc. Ne-am despărțit după 2 ani de relație. Dar ratele le-am plătit tot eu”, dă din casă solistul căruia femeile i-au dat mereu de furcă.

Înainte de Masterchef, din director de bancă, Radu Dumitrescu a ajuns grădinar în Spania