x


 • EUR
  4.7556
  USD
  4.2732
string(7) "politic"

MIHAI TUDOSE ia la mișto candidatura lui LIVIU DRAGNEA la președinție

”Dom’le, dacă candidez, nu poți să arestezi candidatul la președinție, nu?” a declarat Mihai Tudose la auzul candidaturii lui Liviu Dragnea la președinție.

Author: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 22.05.2019, 9:30

Fostul prim-ministru, Mihai Tudose, a lansat o serie de atacuri împachetate în ironii la adresa lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă. Acesta a fost invitat la o emisiune electorală moderată de Denise Rifai la Realitatea TV, unde a spus că anunțul unei posibile candidaturi la președinție a lui Liviu Dragnea ar fi fost făcut pentru a influența o decizie în dosarul în care așteaptă sentința, imediat după alegeri.

”Dom’le, dacă candidez, nu poți să arestezi candidatul la președinție, nu?” a spus Tudose. Fostul premier a mai lansat ipoteza ca Liviu Dragnea să îl susțină pe Călin Popescu Tăriceanu pentru candidatură și a adăugat că asta va demobiliza PSD la alegeri, ceea ce va conduce la un eșec. ”La urmă spune așa: noi am vrut, a fost bine plasat, a fost foarte prost în ultima zi de campanie, când a făcut boacăna aia că s-a bâlbâit…” a adăugat Tudose.

 

Principalele declarații:

 • Despre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Dumneavoastră credeți așa ceva, că o dă afară? Este executanta perfectă. Ce să facă, să se întoarcă la ea, la Videle?
 • Am umblat mult, în piețe, pe stradă… toată lumea zice același lucru: dom’le, schimbați-o pe aia!
 • Doamnă, nu stârnește empatie. Unii dintre ei sunt rușinați, alții sunt mai nervoși, alții sunt jenați, poate dă Dumnezeu și scăpăm, cumva… Că presa rea… am auzit un interviu al liderului absolut, liderului Galaxiei (întrebat de moderatoarea Denise Rifai, confirmă că se referă la Dragnea – n.red.), că sunteți plătiți, că presa-i plătită…
 • Am auzit azi un interviu și mi-am făcut cruce. Minte ceva de speriat… adică facultatea de teatru și film. De-astea: guvernu-i foarte bun, realizările sunt superbe. Roșiile, tomatele românești au spart toate canoanele, sunt cele mai mari, mai roșii și mai frumoase, se întorc toți românii de afară ca să cultive roșii, inclusiv medicii.
 • Se întorc toți să cultive roșii la Videle, toți medicii, toți inginerii, toți IT-iștii, de-acuma… cei patru milioane, că nu-s numai agricultori plecați.
 • Și ca să fie demența completă, dom’le, de ce vă urăște lumea, a întrebat reporterul. Dom’le, fiindcă forțele străine plătesc presa, jurnaliștii, ONG-urile, ca să ne denigreze. Să mori tu! De asta te urăște lumea pe stradă, că plătește cineva presa.

 

Articolul integral pe G4MEDIA