Ministrul Agriculturii: România are nevoie de investiţii în procesarea materiei prime pe care o obţin fermierii noştri

”Un nou drum pentru România prin dezvoltarea de proiecte pentru agricultură, zootehnie şi procesare! România are nevoie de investiţii în procesarea materiei prime pe care o obţin fermierii noştri! Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti şi vom echilibra balanţa comercială. Am prezentat potenţialul uriaş al agriculturii româneşti în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut în ultimele două zile cu oficialii şi reprezentanţii celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele Arabe Unite”, a scris, joi seară, pe Facebook, ministrul Agriculturii.

Florin Barbu anunţă că, în cadrul vizitei oficiale a delegaţiei Guvernului României, au fost puse bazele unor proiecte majore de investiţii în domeniul zootehnic, privind dezvoltarea de abatoare pentru procesarea cărnii de ovine, construirea unei fabrici de procesare a laptelui praf, precum şi construirea unei fabrici de procesare legume şi materie primă pentru obţinerea condimentelor.

”Toate acestea reprezintă rezultatul muncii unei echipe care îşi doreşte şi construieşte pentru viitor”, a mai transmis ministrul Agriculturii.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed