Noi dezvăluiri despre tragedia feroviară din Grecia. Mecanicul trenului Intercity ceruse în mod special ruta „morții”

Ies la iveală noi informații despre tragedia feroviară din Grecia. Se pare că mecanicul trenului de pasageri a ales special ruta care s-a tranformat în „cursa morții”

Bărbatul fi trebuit să iasă la pensie anul trecut, dar nu a făcut-o pentru că voia să își ajute financiar fiicele, studente în Salonic.

Mecanicul de tren a cerut în mod special să conducă el trenul de pasageri, deoarece putea astfel să ajungă în Salonic, scrie publicația elenă ProtoThema.

„Am aflat că el a cerut în mod special să fie pe acel traseu, dorea să-și vadă cele două fiice care studiau la Salonic.

Din câte am înțeles, a fost prima lui solicitare de acest fel. Și sfârșitul vieții sale. Mă refer la mecanicul de tren care a întrebat dacă poate să trecă în ciuda semaforului roșu”, a dezvăluit jurnalistul Christos Vassilopoulos, la postul public ERT.

Șeful de gară era singur

O problemă ridicată de Christos Vassilopoulos este de ce șeful de gară era singur. Potrivit jurnalistului, regulamentul prevede că trebuiau să fie două persoane la muncă în acel moment.

De ce era singur șeful de gară? Regulamentul spune că trebuie să fie două persoane. Așa că supervizorul lui, inspectorul trebuie să fie întrebați de ce au pus un tânăr în funcție de doar trei luni să fie singur. Și noaptea…”, a întrebat jurnalistul.

„Lăsați mecanicii să vorbească. Ei vorbesc cu șefii gară. Să fie întrebați toți mecanicii de linie despre dialogurile pe care le-au avut cu șefii de gară. Dacă se face o anchetă, să fie cuprinzătoare, să nu se refere doar la acest moment”, a mai spus jurnalistul.

57 de oameni au murit în tragedia feroviară din Grecia. MAE a informat sâmbătă că printre victime este și un român.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed