Bun exemplu de ”NU faceți ca el” Vila lui Irinel Columbeanu, dată în contul datoriilor

Datorii și eșecuri financiare

Cine este noul proprietar al vilei de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu? O poveste despre datorii și ghinion.
Vila de la Izvorani, cunoscută pentru petrecerile fastuoase și poveștile mondene, a trecut prin multe de-a lungul anilor. Moștenită de Irinel Columbeanu, această reședință de lux a ajuns acum în mâinile unui nou proprietar, o persoană bine cunoscută fostului afacerist. Destinul vilei a fost marcat de un incendiu devastator în toamna anului 2020, care a distrus opere de artă, bani și mobilă de lux.

Cândva simbol al luxului și opulenței, locul este acum o amintire a vremurilor grele și al datoriilor care l-au copleșit pe Irinel Columbeanu.

Vila lui Irinel Columbeanu de pe malul lacului Snagov, de la lux la ruină:„Nu am avut bani să plătesc asigurarea casei

În urmă cu patru ani, incendiul a transformat vila și domeniul de la Izvorani în ruine. Pompierii au avut nevoie de mai bine de 24 de ore pentru a stinge flăcările. Evenimentul a marcat o etapă tragică în viața lui Irinel Columbeanu, care a recunoscut că nu avea asigurare pentru locuință din cauza problemelor financiare. „Nu am avut bani să plătesc asigurarea casei”, a mărturisit Columbeanu. „Banca a executat niște terenuri sub prețul pieței, era o bancă grecească. Am vândut tot ce aveam: ceasul de la mână, niște monede de aur, tot!”

Cine este noul proprietar al vilei ce a aparținut lui Irinel Columbeanu. A fost dată în contul datoriilor fostului afacerist!

Un nou proprietar, avocata sa ce l-a ajutat în custodia fetiței sale

Irinel Columbeanu, acum în vârstă de 66 de ani, a vorbit despre șansele de a-și recupera vila: „Casa este acum a unei avocate care a lucrat pentru mine în trecut. Ea mi-a dat niște bani în baza unui contract de vânzare-cumpărare cu garanție imobiliară”, recunoaște Columbeanu despre persoana cunoscută în cercurile juridice, care a devenit noul proprietar al terenului, deși există încă un sechestru asigurator pe proprietate.

Pierderi și speculații

Irinel Columbeanu sugerează că incendiul ar fi putut fi provocat pentru a masca un furt, având în vedere valoarea obiectelor din casă. „Cred că cineva a dorit să mascheze un furt. Aveam foarte multe obiecte de valoare în casă”, a declarat el. Locuința nu a fost refăcută după incendiu, lăsând în urmă doar amintirile și ruinele a ceea ce a fost odată o reședință de lux.

Datorii și eșecuri financiare

Falimentar și împovărat de datorii, Irinel Columbeanu a avut de înfruntat și restanțe record la electricitate pentru vila sa. Ghinionul și deciziile financiare proaste l-au adus pe fostul milionar în situația actuală. „Am crezut că o să-mi revin, dar nu știu câți bani am pierdut. Nu le-am ținut socoteala”, a spus Irinel cu regret.

Cine este noul proprietar al vilei ce a aparținut lui Irinel Columbeanu. A fost dată în contul datoriilor fostului afacerist!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed