Nu e teatru! Un actor român, împușcat pe scenă de un coleg

Actorul Răzvan Amitroaei a fost împușcat, de unul din colegii lui, în timp ce se afla pe scena Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Incidentul a avut loc în timp ce actorii botoșăneni repetau spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La una dintre scene s-a folosit un pistol cu aer comprimat.

Conform primelor informații legate de caz, Marius Rogojinschi l-a împușcat accidental în ochi pe actorul Răzvan Amitroaei. Actorul rănit a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”.

„Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular minor și o congestie conjunctivală în urma unui eveniment nefericit. A fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior de medicul oftalmolog. A plecat la domiciliu cu recomandări, printre care o reevaluare oftalmologică luni.”, a precizat Monica Adăscăliței, manager Spitalul Județean „Mavromati”.

Poliția a anunțat că se fac cercetări în acest caz.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed