O lovitură puternică pentru britanici. Se închid pub-urile

Un număr mare de pub-uri din Marea Britanie ar putea să se închidă definitiv pentru că vor suferi pierderi mari, dacă nu fi prelungită reducerea facturilor la energie.

Potrivit unui raport al Frontier Economics, făcut pentru produs pentru British Beer şi Pub Association (BBPA), arată că odată cu revenirea la facturile de energie nereduse, începând cu luna martie, ar putea fi dezastruasă pentru localurile din Marea Britanie.

Vor suferi pierderi de 20%

Așadar, începând cu luna martie, pub-urile şi producătorii de bere vor avea o pierdere în medie de 20% . Costurile cu energia sunt cea mai mare ameninţare şi „ar fi şi mai letal” atunci când schema de ajutor se va încheia, conform raportului.

Acest aspect se adaugă inflaţiei costurilor din alte sectoare ale acestor afaceri, precum alimentele şi băuturile şi salariile.

Emma McClarkin, directorul executiv al BBPA, a declarat, citat de Agerpres: „O garanţie pe termen lung care să garanteze că vor fi echitabile şi rezonabile costurile şi contractele din domeniul energetic odată cu venirea primăverii nu poate veni destul de repede pentru pub-urile şi producătorii noştri de bere. Ei îşi fac planuri acum pentru lunile următoare şi au nevoie de asigurarea că facturile nu vor creşte şi nu vor elimina complet profiturile. Acest raport demonstrează poziţia unică în care se găseşte sectorul nostru, vulnerabil la inflaţia costurilor pe întregul său lanţ de aprovizionare, profund conştient de scăderea încrederii consumatorilor şi dorind să evite creşterea preţurilor pentru clienţi”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed