x


  • EUR
    4.8419
    USD
    4.3293
string(7) "politic"

OMAGII pentru Ciolacu: „vulpoiul care a pus partidul pe șine” , „popular ca Bănică junior”

Noul șef al PSD este lăudat la scenă deschisă.

Author: Mihai Voican | Sursa: NEWSWEEK | Publicat: 10.01.2020, 8:46

PSD-iștii nu au avut nevoie de mult timp pentru a-și găsi un nou idol căruia să îi aduc cele mai înălțătoare ode. După Adrian Năstase, Ponta sau Dragnea, acum Marcel Ciolacu este salvatorul partidului.

 

Paul Stănescu, secretar general PSD: „Este o perioadă grea. Nu sunt o fire optimist din fire, dar cred că putem câștiga și alegerile locale și alegerile prezidențiale. Marcel a reușit în această perioadă grea în care am venit în picaj, sunt convins că ne putem redresa. Împreună cu toată echipă, dacă muncim, vom reuși să câștigăm alegerile”.

 

Claudiu Manda, eurodeputat PSD: „Ciolacu e vulpoiul de care PSD are nevoie. Împreună cu Paul poate să ne conducă la victorie. Ne interesează să evităm anticipatele pentru că vrem să stea PNL cât mai mult la guvernare să arate de ce sunt în stare.

 

Fostul minstru al Culturii, Lucian Romașcanu, a pus semn de egalitate între „popularitatea” lui Ciolacu și cea a lui Ștefan Bănică Junior. „Vreau să spun că poate doar Ștefan Bănică Junior mai umplea sala așa, proba caracterului se dă în astfel de momente. (…) Una din marile calități ale lui Marcel este de a aduce oameni împreună și faptul că noi suntem împreuna, aici (la Buzău n.red.), cred ca i se datorează.”