AcasăGeneralOrganizarea de conferințe în 2023 - ultimele tendințe

Organizarea de conferințe în 2023 – ultimele tendințe

În prezent societatea oferă multe instrumente care să susțină succesul personal – de la tehnologie de ultimă generație până la specialiști și invitați-cheie care au capacitatea de a mobiliza grupuri de persoane pentru a adera la o viziune a dezvoltării și inovației. 

Orice idee sau concept poate fi pus în practică întrucât există locații și programe de management care vin să susțină materializarea unui eveniment sau a unei întâlniri. Instant.Space este platforma care oferă soluțiile potrivite pentru evenimentul tău. Ai acces la o varietate de săli de conferințe, hoteluri cu săli de evenimente, centre de conferință pentru a alege cea mai bună locație, oraș și logistică (catering, cazare etc.)

Asigurarea unei experiențe unice

Cum se măsoară succesul unui eveniment? În satisfacția celor prezenți, de la invitați-cheie până la participanți. Valorăm în mod special experiența oferită de emoțiile pozitive, conexiunea umană și provocări de a ne extinde zona de confort. Creativitatea, libertatea de exprimare, autenticitatea și gândirea out-of-the-box sunt cele care fac diferența. Realizarea unui eveniment de succes implică toate aceste coordonate. 

Stabilește un plan de promovare în acord cu obiectivele evenimentului – în era rețelelor de socializare expunerea de impact devine un obiectiv principal. Realizarea postărilor frecvente, un conținut vizual relevant va atrage persoanele care fac parte din publicul-țintă. Creează un conținut unic, atrăgător, cu potențial de a genera interes, care să invite spre a participa la un eveniment memorabil. 

Invită persoanele potrivite

Un aspect important al organizării unui eveniment este identificare publicului-țintă pe care dorești să-l ai în sală. În funcție de acesta poți alege un anumit format de sală (amfiteatru, sală de clasă etc.) Instant.Space îți oferă o gamă variată de săli în diverse configurații. 

Fie că este vorba despre promovarea unui produs/serviciu, un eveniment dedicat networking-ului sau marketingului persoanele invitate contribuie în mare măsură la succesul de ansamblu al evenimentului. De asemenea e nevoie să trimiți din timp invitațiile către persoanele-cheie.

Evenimentele fizice vor lua locul celor online

Unul din aspectele pozitive al spațiului online este acela că ne facilitează un acces rapid la idei, informații și produse. Singura constantă din viața noastră este schimbarea, așadar este nevoie de o integrare cât mai armonioasă a uneltelor tehnologiei actuale astfel încât să utilizăm cât mai mult din beneficiile mediului virtual. 

Tranziția spre mediul online s-a accelerat în ultimii 2 ani iar evenimentele s-au desfășurat în mare procent la nivel online. În prezent ne bucurăm de o experiență hibrid astfel că un eveniment organizat într-o sală de conferințe poate fi vizualizat de persoane din întreaga lume. Mediul virtual oferă mai multe oportunități de a lega parteneriate de succes și o gamă variată de oportunități pentru dezvoltare. 

Impactul tot mai mare al tehnologiei

Platforma Instant.Space a fost creată pentru a-ți oferi într-un mod simplu și facil acces la o sală de conferință sau de evenimente plus alte facilități (catering, cazare, facilități audio/video etc.).  Folosește motorul de cautare de pe pagină, înregistrează-te și vei primi locațiile potrivite. Vei primi îndrumări pas cu pas iar plata se face în momentul rezervării sălii dorite. Nu se achită alte taxe suplimentare. 

Accent mare pe accesibilitate si incluziune

Acum ai posibilitatea de a organiza un eveniment la care să participe persoane din toate ariile de activitate. Instant.Space te ajută să ai acces facil atât la centre de conferință cât și la hotelurile ce oferă spre închiriere săli de evenimente.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.