(P) Hidroizolații Conduraru, garanția unui acoperiș durabil

Hidroizolarea este o operațiune extrem de importantă pentru orice imobil, fie că este vorba de o locuință sau de a o construcție comercială. Principalul inamic al oricărei structuri este apa, care se infiltrează foarte ușor în locurile în care este nedorită. Aici intră în rol echipa specialiștilor Conduraru Grup – ce se bucură de o experiență de peste 15 ani în domeniu și are mii de lucrări finalizate cu brio, care vor recurge la anumite tehnici pentru a împiedica consecințele acestui agent extrem de agresiv.

Problemele care pot apărea în urmă unei lucrări neefectuate de către specialiști care să lucreze la standarde înalte pot fi mult mai severe decât o simplă igrasie – care nu este ceva de neglijat. Este vorba despre degenerarea componentelor metalice înglobate în structura clădirii, care încep să corodeze din cauza infiltrării apei. Schimbul anotimpurilor accelerează acest proces, care poate rezulta chiar în deteriorarea completă a acestora, generând în mod evident un pericol iminent pentru imobilul în sine și pentru cei care îl folosesc.

Conduraru - Money (2)

Atunci când vine vorba de acoperișuri, asigurarea calității sistemelor de hidroizolații și termoizolație este esențială. Deși costul realizării unei lucrări de acest gen nu ar trebui să depășească 4% din costul total al unei clădiri, acest aspect este de foarte multe ori neglijat, lucru care atrage de la sine numeroase disfuncționalități, care nu fac altceva decât să atragă alte costuri și totodată să reducă durata de viață a clădirii. Cauzele sunt diferite și pot varia: în anumite situații este vorba despre încercarea de a economisi – care se transformă într-o cheltuială exponențială, iar în alte cazuri se datorează lipsei de expertiză. Anumiți executanți nu cunosc faptul că materialele folosite trebuie adaptate la concepția acoperișului și la condițiile climatice din România, și nici că indicațiile furnizorilor de materiale trebuie respectate întru totul.

Un alt aspect care le iese deseori de sub radarul proprietarilor este faptul că orice imobil trebuie întreținut periodic, lucru valabil și în cazul acoperișurilor. Fără aceste revizii, acoperișul își va pierde treptat capacitatea de a-și îndeplini funcțiile și chiar poate să se avarieze în mod iremediabil.

Pentru a consulta toate aceste tipuri de probleme, este extrem de important să ascultați sfaturile și îndemnurile experților din cadrul echipei Conduraru Grup, care se bucură de parteneriate cu branduri recunoscute la nivel internațional, cum ar fi: Soprema, Apla-Fabryo, Bauder, Ravago sau General Membrane. Compania vă poate ajuta atât în ceea ce privește aplicarea specializată a sistemelor de hidroizolații și termoizolații, cât și în ceea ce privește reabilitarea (reparații integrale sau parțiale) clădirilor existente.

Conduraru Grup execută la un înalt grad de profesionalism întreaga gamă de servicii de termo și hidroizolare pentru fundație, radier, parcări subterane sau supraterane, bazine, impermeabilizări piscine, dar bineînțeles și realizarea de terase circulabile sau necirculabile, inversate, înierbate cu vegetație și așa mai departe.

Conduraru - Money (1)

Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

Str.Utieșului, nr.15, Sector 2, București

0721.724.104

[email protected]

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed