AcasăExterneParlamentar rus: Va veni vremea când europenii înșiși vor visa să vină...

Parlamentar rus: Va veni vremea când europenii înșiși vor visa să vină în Rusia

Moscova nu ar trebui să riposteze la decizia de a interzice acordarea de vize Schengen pentru cetățenii ruși, pentru că într-o zi europenii înșiși vor visa să vină în Rusia. Această opinie a fost exprimată de parlamentarul rus de origine ucraineană Sergei Pavlovich Tsekov, informează Pravda.

Potrivit acestuia, dacă Uniunea Europeană decide să nu mai elibereze vize Schengen rușilor, atunci un astfel de pas ar încălca în proporție de 100% principiile fundamentale ale drepturilor omului. El a amintit că nici în perioada sovietică țările occidentale nu au interzis intrarea cetățenilor ruși.

„Cred că va veni vremea când Uniunea Europeană, Statele Unite vor visa să vină în Rusia, pentru a trăi în Federația Rusă”, a spus Tsekov.

Parlamentarul a mai adăugat că Occidentul încearcă să impună noi „valori”. În acest sens, el a subliniat că Rusia nu are nevoie să se închidă de lume, deoarece rezidenții țărilor occidentale vor dori să-și părăsească statele.

Tsekov este din 26 martie 2014 senator al Consiliului Federației Ruse, fiind ales în Crimeea. În 1990, Tsekov a fost deputat în parlamentul Republicii Sovietice Socialiste Ucrainene (RSS Ucraineană, iar în această calitate, el a fost unul dintre cei doar patru deputați care au votat împotriva Declarației de suveranitate de stat a Ucrainei, în iulie 1990.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.