Pasiunea învinge criza la 4Tuning Days 2010. Vezi galeria foto

Şi totuşi, 4Tuning Days 2010 a generat un interes sporit. Fiind singura manifestare auto care mai are loc în România a avut succes implicit.

Pentru că altfel evenimentul e foarte departe de standardele manifestărilor similare din Vestul Europei. Spaţiul impropriu, lipsa locurilor de parcare, organizarea care a lăsat de dorit au transformat 4Tuning Days într-un târg cu pretenţii şi cam atât.

Marile firme de tuning au lipsit aproape cu desăvârşire, producătorii au ignorat evenimentul, importatorii nu au apărut şi cu puţine excepţii dealerii auto nu au fost prezenţi.

Salvarea a venit de la entuziaştii acestui fenomen. Majoritatea cluburilor auto reprezentative la nivel naţional au participat cu standuri proprii la 4Tuning Days 2010. Maşinile prezentate în anii trecuţi au reapărut cu noi modificări şi numărul membrilor este în creştere.  Faţă de piaţa auto care este în colaps, piaţa de tuning va avea mereu clienţi.

Dacă la capitolul auto 4 Tuning Days 2010 a punctat mai mult sau mai puţin, la capitolul hostess salonul punctează cu siguranţă. (Vezi galeria foto)

Organizatorii acordă la fiecare de ediţie a 4Tuning Days  o serie de premii pe mai multe categorii specifice. Lista completă a câştigătorilor din acest an poate fi găsită aici.

Citeşte şi:

Programul Rabla face din România ţara cu cele mai ieftine maşini noi din Europa

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed