Placido Domingo își amână concertele din România. Ce diagnostic medical a primit legendarul tenor: ”Sunt teribil de trist”

Placido Domingo își amână concertele din România. Legerndarul tenor a fost diagnosticat cu bronșită acută și i-a fost recomandat să ia o pauză cel puțin două săptămâni.

Artistul spaniol (83 de ani) și-a amânat cele două spectacole pe care urma să le susțină în România. Pe 26 februarie a.c. urma să cânte pe BT Arena din Cluj Napoca, iar pe 26 februarie la Sala Palatului din București, ambele urmând să fie reprogramate. ”Sunt teribil de trist că trebuie să amân în acest moment, mai ales din cauza inconvenientelor pe care acest lucru le provoacă tuturor celor care şi-au planificat deja să vină la concerte. Întâlnirile sunt doar amânate, iar noi căutăm deja noi date pentru a le îndeplini”, le-a transmis Placido Domingo fanilor.

Placido Domingo își amână concertele din România! Organizatorii celor două spectacole de înaltă ținută transmit că biletele achiziționate rămân valabile pentru viitoarea reprogramare. Domingo, cel care a făcut parte din celebra serie ”Cei trei tenori”, alături de Jose Carerras și Luciano Pavarotti, va fi acompaniat în spectacolele din România de Orchestra Simfonică Valahia și soprano Adela Zaharia, dirijor, spaniolul Jordi Bernacer.

Protagonist pe toate marile scene ale lumii, Plácido Domingo se bucură de o uriaşă apreciere internaţională. Prestaţia din rolul Cavaradossi din „Tosca” de Puccini a fost urmărită de un miliard de oameni, în transmisiune directă de la Roma. În 2021, şi-a petrecut a 80-a aniversare pe scenă, cântând „Nabucco” la Vienna Staatsoper, live la postul ORF. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed