Ponta o vrea pe Elena Udrea în LIBERTATE: Cred că suntem barbari

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat joi la Radio Guerrilla că speră să nu fie condamnate Ioana Băsescu și Elena Udrea în dosarul alegerilor prezidențiale din 2009.

„Nu stiu, habar nu am, dar sper ca nu. Ce e, despre 2009? Suntem penibili, sincer. Sa o condamni pe fata lui Basescu, Ioana, in 2021 pentru campania lui taica-sau din 2009? Cred ca suntem barbari”, a declarat Victor Ponta. El a adăugat: „Solutia asta ca toate se rezolva cu puscaria s-a dovedit o imbecilitate, nu s-a rezolvat nimic cu puscaria, dimpotriva, mi se pare ca e putin mai rau”.

Curtea de Apel București a stabilit pentru 2 martie pronunțarea în dosarul în care sunt judecate pentru fapte de mare corupție Ioana Băsescu, fiica fostului președinte al României, și Elena Udrea, fost ministru al Turismului și Dezvoltării. Procurorii DNA cer o pedeapsă de peste 15 ani în cazul Ioanei Băsescu și de peste 12 ani în cazul fostului ministrul de la Turism.

Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, implicată direct în campania lui Traian Băsescu, candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită (două fapte) şi spălare a banilor (cinci fapte).

Ioana Băsescu, notar public, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, este acuzată de instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed