AcasăExternePrim-ministrul Finlandei, surprinsă în noi ipostaze intime. Marin a făcut și testul...

Prim-ministrul Finlandei, surprinsă în noi ipostaze intime. Marin a făcut și testul antidrog -VIDEO

Prim-ministrul finlandez a făcut un test antidorg pentru a dovedi că nu a consumat cocaină la petrecerea cu VIP-uri, în timp ce astăzi au apărut imagini noi cu ea în ipostaze hot.

Sanna Marin a susținut o conferință de presă în care a spus că nu va demisiona, la scurt timp după ce apariția și celui de-al doilea filmuleț, în care s-a susținut că a dansat „intim” cu mai mulți bărbați.

Marin, în vârstă de 36 de ani, a negat că a consumat droguri ilegale, după ce joi au apărut videoclipuri cu dansul și băutura ei pe 6 august cu aproximativ 20 de prieteni, inclusiv artiști celebri finlandezi, vedete TV și influenceri.

Rezultatele testului antidrog le va primi peste o săptămână, nu este clar dacă vor indica consumul de cocaină de la începutul lunii august.

Testele de sânge și urină ar detecta medicamentul doar dacă sunt efectuate în câteva zile de la prelevare, doar proba firului de păr ar putea fi folosită câteva luni mai târziu.

În cel mai recent videoclip dansează provocator cu cântărețul și compozitorul Olavi Uusivirta în sălile VIP ale unui restaurant exclusivist din Helsinki.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.