Primarul din Vatra Dornei: ”Soarele a venit cu domnul prim-ministru. E realitate. Nu e vis!”

Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, s-a declarat foarte emoționat, joi, de vizita oficială pe care i-a făcut-o premierul României, Nicolae Ciucă.  

Invitat să spună câteva cuvinte alături de șeful Guvernului, primarul ”Iliuță” – cum a fost numit de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, aflat și el la eveniment – a mărturisit că îi este foarte greu să se concentreze.

Cu toate acestea, el a declarat că soarele a venit la Vatra Dornei ”împreună cu domnul prim ministru”, ”și chiar e realitate, nu e vis”.

Nu în ultimul rând, el le-a transmis oficialilor români că se simte ca la 20 de ani, exact ca în melodia formației Voltaj.

”Mi-e foarte greu să mă concentrez să găsesc cele mai potrivite cuvinte pentru astăzi, dar atâta trebuie să spun, că soarele de afară, într-adevăr a venit la Vatra Dornei împreună cu domnul prim-ministru, împreună cu domnul președinte, cu domnul director general. Și chiar e realitate. Nu e vis! Dacă mă credeți, melodia mă simt ca la 20 de ani e valabilă la mine, dar am mintiuța de acuma și asta e bine, și voi merge înainte cu proiectele care sunt în desfășurare și garantat se va bucura, eu zic că și la inaugurare, domnul prim-ministru, chiar dacă îl găsim într-o funcție mai mare sau oricând la Vatra Dornei, este acceptat, iubit și primit cu ospitalitate.

Pe toată lumea vă aștept la Vatra Dorne și, în 2 ani de zile, Vatra Dornei trebuie să arate ca stațiunea care era acum 130 de ani, când a fost primul oraș iluminat din Bucovina. Vatra Dornei a avut prima uzină electrică din Bucovina. Și asta e datorită oamenilor care s-au zbătut acuma. Și, altfel, dacă nu se zbăteau și domnul președinte, și cu domnul prim-ministru, nu eram în această fază de mult.” – a declarat primarul orașului Vatra Dornei.

Finalul scurtului discurs al edilului nu a mai putut fi auzit în transmisia LIVE furnizată de Guvern, deoarece sunetul a fost oprit, nu se știe dacă din motive tehnice sau alte cauze.

Premierul Nicolae Ciucă a fost prezent, joi, în județul Suceava, unde a participat la deschiderea de către Transgaz a magistralei de gaz natural Pojorâta-Vatra Dornei.

Nu în ultimul rând, șeful Guvernului a vizitat Complexul Muzeal Cazinoul Băilor din Vatra Dornei și s-a întâlnit cu Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

„Ne bucurăm foarte mult că odată cu aniversarea a 430 de ani de atestare documentară a oraşului Vatra Dornei putem să îi bucurăm atât pe cetăţeni, cât şi pe autorităţile locale cu un program guvernamental prin care se finalizează gazoductul, care, iată, are staţia în funcţiune la marginea oraşului Vatra Dornei, creând astfel posibilitatea ca proiectele viitoare de alimentare cu gaze a întregului oraş să se realizeze în conformitate cu planurile autorităţilor locale„, a spus prim-ministrul.
 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri