AcasăPoliticPrimarul Făgărașului, ales independent, a trecut la PSD: ”La PSD am găsit...

Primarul Făgărașului, ales independent, a trecut la PSD: ”La PSD am găsit cu adevărat sprijin”

Organizația județeană a PSD Brașov a cooptat doi membrii noi: Mihai Costel, fostul viceprimar al Brașovului și Gheorghe Sucaciu, actualul primar din Făgăraș, care până acum a fost independent, anunță Brașov.net.

Gheorghe Sucaciu a ajuns la cârma primăriei Făgăraș în 2016, atunci când a câștigat primul său mandat în calitate de independent. Și-a păstrat statutul apolitic și la următoarele alegeri locale din 2020 atunci când a fost reales în fruntea orașului.

„La PSD am găsit cu adevărat sprijin. Prin susținerea acordată de domnul președinte Marcel Ciolacu și de domnul Marius Dunca, Strategia de dezvoltare durabilă a Microregiunii Țara Făgărașului țintește o alocare de peste 600 de milioane de euro. Vreau să fac politică în folosul cetățenilor și vreau să construiesc. Consider că alături de echipa PSD Brașov pot duce la îndeplinire cât mai multe proiecte în folosul locuitorilor din municipiul Făgăraș, dar și din județului Brașov”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș.

Mihai Costel a fost președintele Partidului Mișcarea Populară, iar în 2016 a devenit viceprimar al Brașovului. Înainte să facă parte din executivul primăriei, Costel a fost consilier local timp de două mandate.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.