AcasăEconomieImobiliareCPI Property Group va asigura serviciile de Asset Management pentru IMMOFINANZ

CPI Property Group va asigura serviciile de Asset Management pentru IMMOFINANZ

CPI Property Group (CPIPG), unul dintre cei mai mari proprietari imobiliari din Europa, în urma preluării pachetului majoritar de acțiuni IMMOFINANZ, moment în care a ajuns la un portofoliu de peste 18 miliarde de euro, va furniza serviciile de Asset Management pentru companiile IMMOFINANZ, potrivit contractului de prestări servicii semnat de ambele părți.

Această decizie oferă noi oportunități chiriașilor, angajaților și partenerilor noştri. Cu expertiza și susținerea pe termen lung asigurate de CPIPG, în calitate de acționar, IMMOFINANZ se poate concentra pe menținerea și dezvoltarea proprietăților de retail și a soluțiilor myhive pentru birouri”, a declarat Tomáš Salajka, Director de Achiziții CPI Property Group. „Pentru a valorifica la maximum această cooperare, optimizăm structurile organizatorice locale prin fuziunea echipelor de Asset Management. Astfel, vom deveni mai eficienți și vom creşte capacitatea de a oferi servicii de top. Echipele locale operaţionale vor pune la un loc experiența și cunoștințele în beneficiul chiriaşilor şi al partenerilor”, a adăugat Tomáš Salajka.

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 18 miliarde de euro la data de 31 martie 2022, CPIPG deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală: Berlin, Praga și Varșovia. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Republica Cehă și în Europa Centrală, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.