AcasăActualitateInvatamantPrimele rezultate la examenul de Bacalaureat 2022. Edu.ro a afișează online notele...

Primele rezultate la examenul de Bacalaureat 2022. Edu.ro a afișează online notele la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 

Ministerul Educației a publicat primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă. Iată ce note au luat elevii care au susținut examenul de BAC în a doua sesiune.

Așteptarea a luat sfârșit pentru absolvenții de liceu care au susținut examenul de Bacalaureat 2022 în această toamnă.EDU.RO a publicat primele note la cele trei probe scrise de examen. Iată cum pot verifica elevii notele la BAC 2022, sesiunea de toamnă.

Elevii pot verifica nota aici: http://bacalaureat.edu.ro/RapoarteCautare.aspx . 

Acestea sunt notele acordate înaintea contestațiilor. 

În sesiunea de toamnă, elevii trebuie să îndeplinească trei condiții pentru a promova examenul de BAC, aceleași reguli care s-au aplicat și în prima sesiune a examenului. Mai exact, absolvenții de liceu trebuie să obțină cel puțin nota 5 la fiecare dintre cele trei materii, media finală a examenului de BAC trebuie să fie mai mare de 6 și este nevoie ca elevii să fi susținut atât probele scrise, cât și pe cele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale.

Dacă notele obținute nu îi mulțumesc pe elevi, aceștia pot depune contestații pe 31 august 2022, între orele 12:00 – 18:00. În perioada 1-2 septembrie 2022 vor fi rezolvate contestațiile, iar pe data de 3 septembrie 2022, elevii vor afla rezultatele finale.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.