De Revelion, Pro Tv devine concurența Antenei 1. Protevelionul revine după o pauză de mulți ani

0

De Revelion, Pro Tv devine concurența Antenei 1. Cândva Pro TV nu doar că magnetiza românii în fața televizoarelor. Pe mulți îi scotea în stradă, cu zecile de mii, în Piața Revoluției, unde aveau loc spumoase petreceri concertistice televizate.

Din 2015, postul a renunțat la marile paranghelii de Revelion, alegând producții modeste . A fost momentul când Antena 1 a jubilat cu producții de divertisment colosale. În contextul pandemic, în care numărul celor vor petrece cu un ochi la televizor de Revelion va fi ridicat, Pro TV este din nou hotărât să intre în concurență cu ”Revelioanul” lui Dan Negru.

Topul celor mai bune filme de Crăciun propuse de Netflix

Protevelionul revine după o pauză de mulți ani. Prezentatorii show-ului acestui sfârșit de an vor fi Pavel Bartoș și Raluka

Pro Tv a anunțat că în ultima zi din 2021 va fi una specială cu un program intens, plin cu vedete, amintim: Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Vlăduţa Lupău, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocăriţa, Carmen Tănase, Horaţiu Mălăele, Medeea Marinescu, dar şi alţii.

Prezentatorii Protvelion-ului vor fi Pavel Bartoș, gazda emisiunii Masked Singer, și Raluka, jurata show-ului în cauză. Filmările se află în curs de desfășurare, programul urmând să fie dezvăluit în perioada următoare.

Dumitru Dragomir are afaceri de milioane de euro și plânge după pensia specială. ”Mi-au tăiat 70 de milioane”