Protevista Mihaela Bilic își construiește o magherniță în pădure: ”N-am gaze, n-am curent, n-am apă”

0

Protevista Mihaela Bilic nu dă doar dă sfaturi pentru o alimentație sănătoasă, și recomandă hrana cât mai naturală.

Prin propriul exemplu ”Doctorul de bine” îmbrățișează natura și vrea să petreacă mult timp de calitate… într-o cabana mică. O magherniță din lemn, pe care o construiește în curtea bunicilor săi și de care modestra prezentatoare este foarte mândră.

Micuța locuință, care este ridicată din lemnul vechii case în care au locuit bunicii săi (situată într-un sat de pe Valea Prahovei) pare una foarte naturală, ridicată fără să se apeleze la materiale de construcții moderne, aproape de pădure. Mihaela Bilic este foarte încântată de proiectul său și spune că va fi amenajată până de Paște.

Protevista Mihaela Bilic își construiește o magherniță în pădure! ”N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult! Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș, și o pisică. E prea frumos (…) Am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, mai rustică de atât nu se poate”, spune cunoscuta nutriționistă care se implică personal la micul său proiect, cabănuța de la marginea pădurii.

”Talentul” meu secret este la capitolul construcții și amenajări interioare. Știu să pun tapet, gresie și faianță, cos perdele și huse pentru canapea, montez parchet… sunt un meșter sub acoperire!”, povestește Mihaela Bilic, prezentatoarea emisiunii ”Doctor de bine” (Pro Tv).