QRI, noua IA, depășește performanțele creierului

In intervalul 11-12 iunie Master Communications Intl, organizează, sub egida Academiei Europene, la WTC, o conferință care se anunță a fi cel mai important eveniment în domeniu.
Vor fi prezenți Președintele Academiei Romane, miniștri, oameni de știință, oameni de afaceri cu performanțe in domeniu, reprezentanți de mari companii, personalități ale vieții publice si ai presei. Invitatul principal este dr. Hardy Schloer, inventatorul

Cloud-computing, al Dow Jones Analytics si al QRI, nivelul următor in IA.
QRI (Quantum Relations Intelligence) este o platformă inventată de dr. Schloer, care surclasează orice altă tehnologie de IA existentă, printr-o abordare globală, dinamică, bazată pe relația cauză-efect, a problemelor dispuse spre rezolvare. Ea poate funcționa multi-dimensional, analizând de sus in jos (de la general la specific) multiple domenii, oferind o viziune holistică privind interacțiunea datelor accesate. Practic, această platformă funcționează pe principiul cognitiv al creierului uman analizând cantitativ, calitativ și asociativ, prin prisma cauzalității, datele accesate.


QRI are abilitatea să înțeleagă și să interpreteze informațiile, fără nici un aport uman, simulând procesele din creier, cum ar fi învățarea, gândirea, percepțiile etc.
Potențialul unei astfel de tehnologii este uriaș, de la domeniile apărării și aplicării legii, la alegeri sau decizii politice,de la prognoze mai precise ale evoluțiilor diferitelor piețe(mărfuri, acțiuni, bani, etc.), la diagnostice și tratamente mai bune în sănătate sau de la detectarea in proporție de 80-85% a știrilor false, la modalitatea de a influența comportamentul uman, prin rețelele sociale. Și lista nu se oprește aici…
Cei interesați de acest eveniment găsesc toate amănuntele pe mastercommunications.ro .

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed