Raperul CUMICU își continuă cariera în închisoare. Românul a fost condamnat la 6 ani cu executare pentru trafic de cannabis

CUMICU va face pe viitor ”Dedicații speciale”, așa cum se numește o cunoscută piesă a sa din închisoare.

Pe numele său Raul Alin Giurgiu, rapperul clujean a fost condamnat de Tribunalul Alba la 6 ani de închisoare cu executare pentru trafic de cannabis. Hip-hoperul, care se află deja încarcerat în Penitenciarul Aiud, ar fi cumpărat patru kilograme din Spania, le-a introdus în țară și a încercat să le vândă, fiind prins în flagrant.

Raul Alin Giurgiu și-a recunoscut fapta și a colaborat cu polițiștii de la BCCO. ”Am dat pe droguri în jur de 9.000 euro. Eu m-am ocupat de vidare. Hainele erau ale mele, toate. Plata am făcut-o cu bani cash. Voiam să țin o parte din droguri pentru mine, iar cealaltă parte să încerc să o dau>. Totodată a subliniat faptul că suspectul (n.r. – persoana împreună cu care se afla la flagrant) nu știa că în colete se află droguri, aspect ce se coroborează cu declarația celui din urmă, care a negat orice implicare”, a spus Cumicu în timpul anchetei.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia. CUMICU este unul dintre cei mai vechi rapperi din vestul țării, cu o activitate muzicală de mai bine de 20 de ani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri