x


  • EUR
    4.8419
    USD
    4.3293
string(16) "instant-articles"

Rareș Bogdan a plâns în direct. „Cristina visa să se mute…”

Rareș Bogdan a fost cuprins de o emoție puternică în momentul când a auzit că a a murit Cristina Țopescu.

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 13.01.2020, 8:22

Europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL) a fost sunat, succesiv, de Antena 3 și de RTV, pentru a vorbi despre dispariția fulgerătoare a Cristinei Țopescu. De fiecare dată, a spus câteva fraze, apoi s-a înecat în lacrimi, s-a scuzat și a părăsit discuția, plângând în hohote.

 

Ceva mai târziu și-a descărcat gândurile pe Facebook.

„Lacrimi, lacrimi de tristețe profundă. Cristina a ales să plece să- întâlnească pe Bunul său Tată. O veste care a căzut ca un trăznet ACUM. Îmi este aproape imposibil să realizez asta.

Ultima mea întâlnire cu ea a fost la alegerile prezidențiale. Ultimul interviu înaintea alegerilor europarlamentare de pe 26 mai am ales să-l fac cu ea, a fost un interviu și un Live fabulos pe Facebook-ul meu, al ei și al ziarului «Adevărul». Un Live în mașina mea, pe stradă și în metrou, într-o zi când Bucureștiul a fost inundat la propriu de o ploaie care a paralizat orașul.

Drum bun la Ceruri, Cristina dragă! Un Om bun, de o sensibilitate profundă, și o femeie distinsă, inteligentă, cultivată și frumoasă.

Visa, mi-a dezvăluit, să-și cumpere o căsuță într-un sat săsesc din Transilvania și să se mute acolo, cu pisicile și câinii ei, pe care îi iubea și îi îngrijea.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace!

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casa din Pipera, București, asta după ce vecinii au sesizat că în ultimele zile nu a mai fost văzută nicio mișcare în casa și curtea sa, iar mașina nu a mai fost mișcată.

I-a fost aproape imposibil să mai trăiască după dispariția Bunului Său Tată, îl diviniza și îl iubea pe acesta într-un mod cum rar se poate vedea, pentru ea a fost TOTUL. Acum se vor reîntâlni!”

 

Articolul integral pe ZIARIȘTII.COM