AcasăMoney&PeopleRenta colosală pe care o primește Larisa Iordache de la statul român....

Renta colosală pe care o primește Larisa Iordache de la statul român. Concurează și pentru cei 30.000 de euro de la America Express

Marea noastră gimnastă Larisa Iordache s- a retras anul trecut din prodigioasa activitate sportivă.

Cvatruplă medaliată olimpică, dar și mondială și europeană (de 12 ori), sportiva pe care o vedeți zilele acestea la Antena 1, în aventura America Express, încasează meritoriu o rentă viageră de la statul român.

Gimnasta care s-a restras din cauza mai multor accidentări alegând să pregătească generații noi de sportivi la Clubul Dinamo, primește de la stat aproape 14.000 de lei lunar. Asta pe lângă salariul de inspector de poliție, contractele de imagine (având în vedere cariera sa nepătată de sportiv) și participări la concursuri de televiziune.

14.000 de lei este renta colosală pe care o primește lunar Larisa Iordache de la statul român

Cum ar fi cel de-al cincilea sezon al reality show-ului ”America Express-Drumul Aurului” de la Antena 1 (emisiune concurs ce pune la bătaie 30.000 de euro), unde Larisa Iordache face echipă tot cu o gimnastă ”de aur”, Diana Bulimar. Călătorie de 7000 de kilometri ce traversează Mexicul, Guaemala și Columbia.

”Mentalitatea de gimnast e următoarea: dacă vei face tot ce-ți stă în putință, vei câștiga!”, spunea la începutul aventurii Larisa Iordache. ”Cred că adrenalina de-aici nu are nicio legătură cu cea din gimnastică, pentru că acolo eram antrenate să facem, de exemplu, un program de un minut și jumătate cu lucruri exersate, în schimb, aici totul e o necunoscută”, este impresia Dianei Bulimar, de asememena gimnastă ce primește o rentă de la statul român, de circa 7000 lei lunar.

Massif 2023 fură startul! Primul mare festival al anului are loc în martie. Buget de 4 milioane de euro ca Poiana Brașov să devină o căutată destinație montană a tinerilor din Europa

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.