AcasăInstant ArticlesROEXIT. Avocata Ingrid Mocanu: Noi nu vrem să roadem oasele aruncate de...

ROEXIT. Avocata Ingrid Mocanu: Noi nu vrem să roadem oasele aruncate de voi pe jos! Ro-exit!

„Boștinaru, Zoană, Pavel, Weber, Grapini, adevărați români! (europarlamentari PSD și ALDE – n.red.) Merită fiecare vot! Ce ne trebuie nouă troglodiții ăia din afară care bat câmpii în speranța că vor obține funcții bine plătite? Ca să rămânem mereu sclavii lor? Ca să ne spolieze de creiere și de resurse? Vrem demnitate! Dacă nu suntem egali, atunci mulțumim, noi nu vrem să roadem oasele aruncate de voi pe jos! Ro-exit!”, a scris Ingrid Mocanu pe pagina de Facebook.

 

Ingrid Mocanu este o cunoscută avocată care nu și-a ascuns preferințele politice, fiind o vocală susținătoare și apărătoare a lui Liviu Dragnea și Tudorel Toader. Ea este condamnată la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul ANRP.

 

Ingrid Mocanu a fost vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor din iunie 2008 până în martie 2009, fiind eliberată atunci din funcţie prin decizie a premierului Emil Boc. Ea a fost detaşată la ANRP de la Ministerul Justiţiei, în decembrie 2007, unde până în iunie 2008 a ocupat funcţia de director al Direcţiei pentru coordonarea şi controlul legislaţiei din domeniul restituirii proprietăţii funciare. Ingrid Mocanu este acuzată de 3 infracţiuni de abuz în serviciu, comise pe vremea când era vicepreşedinte al Comisiei.

 

 

Ultimele Articole