Românii pot merge gratuit în Finlanda, timp de cinci zile, la un curs de fericire. Care sunt condițiile de înscriere

Finlanda, recunoscută drept cea mai fericită națiune din lume timp de șase ani consecutivi, lansează un masterclass de fericire gratuit, ce se va desfășura în Helsinki, în perioada 9-14 iunie.

Inițiativa aparține organizației responsabile cu promovarea Finlandei pe plan internațional în domeniul turismului, care a decis să ofere acest masterclass gratuit de cinci zile. Călătoria, inclusiv cazarea la hotel și biletele de avion către și dinspre Helsinki, va fi acoperită de către organizatori conform informațiilor de pe site-ul visitfinland.com.

Masterclass-ul de fericire va fi condus de către localnici care își inspiră comunitatea, printre care se numără și Lena Salmi, în vârstă de 70 de ani, pasionată de skateboard și de înot în Marea Baltică sau în piscinele în aer liber.

Participanții vor avea ocazia să experimenteze cultura culinară finlandeză, prin activități precum grătare în aer liber, să se conecteze cu natura prin plimbări în pădurile din jurul Helsinkiului și să se bucure de momente de recunoștință pură, precum plimbările cu bicicleta prin pădure, sauna și relaxarea în serile de vară.

Persoanele interesate să participe trebuie să aplice până la data de 4 aprilie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed