Rona Hartner va fi înmormântată astăzi, de Ziua Națională! Va fi înhumată în rochie de mireasă

Trupul neînsuflețit al popularei actriței și soliste Rona Hartner va fi înmormântat astăzi. Solistă româncă s-a stins din viață la Toulon, Franța, la vârsta de 50 de ani după o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

Rona Harner va fi înhumată astăzi, la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală, orașul unde a locuit și a fost parte importantă în peisajul artistic începând cu prima jumătate a anilor ‘90.

Născută la Paris, din tată german, Rona și-a adus contribuția în domeniul muzicii (a debutat alături de solistul simbol al Pieții Universității, Cristian Pațurcă), filmului, teatrului și muzicii românești. La priveghi și-au făcut apariția zeci de prieteni și artiști dar și membri familiei sale, fratele și sora acesteia, Reon și Rinda Hartner.

Polivalenta artistă ce a jucat în multe filme de excepție precum ”Astfalt Tango” (r. Nae Caranfil, 1996), „Nekro” (r. Nicolas Masson, 1997), „Je suis ne d’une cigogne” (r. Tony Gatlif, 1999), „Cours toujours” (r. Dante Desarthe, 2000), „Sauve moi” (r. Christian Vincent, 2000), „Sexy Harem Ada-Kaleh” (r. Mircea Mureşan, 2001), „Mischka” (r. Jean-François Stevenin, 2002), „Le Divorce” (r. James Ivory, 2003), și-a dorit să fie înmormântată la București, unde și-a cumpărat un loc de veci odată de s-a lovit probleme medicale.

Rona Hartner va fi înmormântată astăzi! ”Tocmai am mai terminat un film, ar fi al 37-lea din cariera mea, care va fi, sper, la Cannes. Este un film cu un mesaj de pace extraordinar în care joc un rol foarte important. Sunt foarte fericită de cariera pe care am construit-o împreună cu Dumnezeu, ca să zic așa, și cu ocaziile pe care Dumnezeu nu mi le-a dat. După părerea mea, când ești artist și ai într-adevăr această chemare și îți validează multă lume talentul, ocaziile vieții tale îți și apar. Cele care te ajută să faci acea schimbare, să evoluezi.”, a spus Rna Hartner într-unul din ultimele sale interviuri.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri