De ce salariul lui Hagi la Farul e mai mic decât al unui muncitor! Ia cei mai puțini bani din Superligă

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, românul pe care îl cunoaște întreaga lume a sportului cu balonul rotund, Gheorghe Hagi are o avere impresionantă și o remunerație lunară de antrenor de circa 2.500 lei.

Regele Hagi antrenorul și acționarul clubului Farul Constanța, are un salariu simbolic de la echipa care a câștigat titlul de campioană a României la fotbal anul trecut. De fapt, Gheorghe Hagi (58 de ani) încasează cel mai mic salariu din Superligă, după cum chiar el a recunoscut.

”Eu am bonusuri, doar bonusuri. 500 de euro, da, atât e salariul. E o anomalie care trebuie reglată și ea în viitorul apropiat. Nu poți să fii și proprietar, și manager. A fost, a mers, a fost bine, dar până la un anumit punct. Trebuie reglată în cel mai scurt timp. Dacă-mi fac meseria, trebuie să fiu plătit pe valoarea mea. Nu să fiu și patron, și managerul echipei”, spune Hagi care nu s-a plâns niciciodată că nu ar avea bani, el fiind și proprietarul unuia dintre cele mai mari hoteluri de pe litoralul românesc.

Salariul lui Hagi la Farul e mai mic decât al unui muncitor! Cea mai productivă perioadă a lui Gheorghe Hagi din punct de vedere financiar a fost cea cuprinsă între 1996 și 2001, când a activat la Galatasaray Istanbul. Circa 20  de milioane de dolari a câștigat jucătorul care a trecut și pe la Barcelona și Real Madrid, iar o mare parte a banilor i-a investit în propria academie de fotbal.

”90% din banii câștigați din fotbal i-am bagat în acest club. Pentru că fotbalul mi-a dat tot. Pentru mine, e munca nu banul. Mie îmi place să muncesc și să produc. Sunt cine sunt datorită fotbalului. Din placere s-a transformat în iubire, iar acum e pasiunea mea să ajut acești tineri să ajungă mari”, a declarat Hagi despre cea mai valoroasă investiție a sa.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri