AcasăEconomieSamsung a anunţat Galaxy Buds 2, o pereche de căşti wireless cu...

Samsung a anunţat Galaxy Buds 2, o pereche de căşti wireless cu sistem de estompare a zgomotului

Galaxy Buds 2 vin cu un plus de eleganţă faţă de Galaxy Buds Plus, modelul pe care-l vor înlocui în portofoliul producătorului coreean, însă, cu un minus la autonomie. Acestea vor fi disponibile într-o gamă largă de culori, printr care alb, gri închis, verde şi mov.

Noile căşti wireless, despre Samsung spune că sunt cele mai mici şi mai uşoare pe care le-a construit vreodată, au driveri cu două căi şi câte un woofer respectiv un tweeter în fiecare cască.

În plus faţă de vechiul model, căştile Galaxy Buds 2 dispun de un sistem activ de estompare a zgomotului ambiental. Utilizatorul poate alege cât din sunetul din jur să treacă de sistemul de estompare pentru a-l putea auzi.

Cu ANC (Active Noise Cancelling), autonomia poate ajunge la 20 de ore, folosind inclusiv bateria din carcasă. Fără ANC, se mai pot adăuga între 7,5 şi 9 ore de autonomie. Galaxy Buds 2 vor oferi, astfel, o autonomie mai mică faţă de modelul anterior, Samsung făcând un compromis care favorizează aspectul căştilor, defavorizând autonomia.

Galaxy Buds 2 vor intra pe piaţă pe 27 august şi vor costa 150 de dolari.

Ultimele Articole