x


  • EUR
    4.8026
    USD
    4.4462
string(7) "politic"

SCANDAL la ușa GABRIELEI FIREA! ”Bugetul Primăriei Capitalei pentru anul 2020 este o comedie”

USR, PNL și Nicușor Dan fac front comun în fața Gabrielei Firea!

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 14.02.2020, 12:39

Şedinţă cu scandal, vineri, la Primăria Municipiului Bucureşti. USR, PNL și Nicușor Dan fac front comun în fața Gabrielei Firea! Consilierii USR ameninţă că nu vor vota bugetul Capitalei pentru 2020, dacă Gabriela Firea nu va ţine cont şi de propunerile lor.

 

„Dacă nu vor trec amendamentele noastre nu vom vota bugetul”, a declarat Alexandru Chiricuţă, liderul consilierilor municipali USR.

 

Nicuşor Dan a declarat că bugetul Primăriei pe anul 2020 este estimat incorect şi banii pe care îi va încasă nu pot fi la valoarea estimată.

 

„Bugetul Primăriei Capitalei pentru anul 2020 este o comedie. În 2018 Primăria a estimat venituri de 6,5 miliarde, a avut venituri de 4 miliarde, cu 2 miliarde și jumătate mai puțin. În 2019 a estimat venituri de 7 miliarde, tot 4 a încasat”, a declarat Nicuşor Dan, candidat pentru Primăria Capitalei.

 

De asemenea, PNL Bucureşti a anunţat că nu votează bugetul Capitalei în şedinţa de Consiliu General de vineri şi că nu girează “aranjamentele pentru clientela PSD şi risipa de bani publici”.

 

Articolul integral pe ȘTIRI PE SURSE