Sigla FCSB a devenit logo-ul Becali Hotel Venus, dar cu inițialele numelor fetelor latifundiarului

Turiștii ce trec prin stațiunea Venus nu au cum să nu dea ochii și de proaspăt deschisul hotel al finanțatorului clubului FCSB. Atât de mult își iubește Gigi Becali echipa de fotbal încât i-a pus sigla pe frontispiciul hotelului de cinci stele.

Diferență este că, în loc de inițialele FCSB (Fotbal Club Steaua București), se regăsesc inițialele TCAB (Teodora, Cristiana, Alexandra Becali). De altfel fiica cea mare a latifundarului din Pipera s-a ocupat de preluarea hotelului și asigură managementul noii afaceri a familiei. Hotel pe care George Becali a plătit 6.8 milioane de euro.

Sigla FCSB a devenit logo-ul Becali Hotel, dar cu inițialele numelor fetelor latifundiarului

Hotelul a aparținut grupului InterAgro, al fostului patron de la Astra Giurgiu, Ioan Nicolae și a fost cumpărat anul trecut pentru 6,8 milioane de euro, la o licitație.

Hotelul de 5 stele are 69 de camera duble, 10 camre family și 12 apartamente, dar și piscină păroprie, centru SPA, centru de conferințe, restaurant și plajă cu ponton plutitor. Cât despre prețurile la Becali Hotel, o camera single costă 644 de lei  iar una dublă 688 lei pe noapte.

Cu noua sa investiție, George Becali intră în galeria persoanelor importante din fotbal care au investit în afaceri hoteliere, amintim: Cristi Borcea, Gheorghe Hagi, Ciprian Marica, fostul rapidist George Copos ori Cosmin Olăroiu, care a început construirea unui complex rezidențial și hotel în Mamaia

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed