Sinéad O’Connor a murit. Celebra cântăreață avea doar 56 de ani. Tragedia a fost confirmată de familia sa

Celebra solistă irlandeză Sinéad O’Connor a murit la 56 de ani. Tragedia a fost confirmată de familia sa și vine la un an după ce cântăreața și-a pierdut unul din fii, care s-a sinucis la doar 17 ani. Nu a fost comunicată cauza morții.

Cea care a rămas în istoria muzicii cu marele succes ”Nothing Compares 2 U”,  Marie Bernadette O’Connor a fost una dintre cele mai populare soliste ale anilor ‘90. Chiar în 1990 a cântat în celebrul concert ”The Wall” de la Berlin al fostului membru Pink Floyd, Roger Waters.

”Cu durere în suiflet anunțăm trecerea în neființă a dragei noastre Sinéad”, a fost mesajul familiei publicat aseară. Sinéad O’Connor a recunoscut în repetate rânduri că se luptă cu depresia de la 15 ani și că niciodată nu au părăsit-o gândurile întunecate. Artista care a lasat marele succes ”Heroine” alături de The Edge de la U2 (inclusă în coloana sonoră a filmului ”Captive”) a trecut prin mai multe tentative de suicide de-a lungul anilor, și că trăiește cu o anxietate continuă.

”Nothing Compares 2 U” a devenit numărul unu mondial în majoritatea clasamentelor muzicale din 1990, inclusiv în topurile Billboard. Însuși premierul irlandez Leo Varadkar i-a adus un omagiu lui Sinead O’Connor, spunând că muzica ei „a fost iubită în întreaga lume și talentul ei a fost unic, de neegalat și fără comparație”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed