Cel mai bogat solist român, Smiley se căsătorește cu Gina Pistol, cel mai popular model Playboy România. Nuntă cu securitate maximă!

Cel mai bogat solist român, Smiley se căsătorește cu Gina Pistol, cea care a rămas în istorie drept cel mai popular model Playboy România.

După șase ani de când formează un cuplu  și doi de când au devenit părinți (împreună au o frumoasă fetiță, Josephine), Bogdan Tiberiu Maria alias Smiley și Gina Pistol și-au anunțat admiratorii că sunt pregătiți să facă marele pas, acela de a se căsători.

Cumva decizia lor era prevezibilă, anunțată printr-un frumos gest, pe scena Sălii Palatului. În urmă cu un an, cei doi au decis să-și manifeste public iubirea lor și s-au sărutat în aplazele câtorva mii de spectatori veni la concertul artistului, la Sala Palatului.

Smiley (40 de ani) și fosta campioană a pictorialelor Playboy, actualmente vedetă Antena 1 Gina Pistol (42 de ani) și-au prezentat povestea cererii în căsătorie, a inelului, au vorbit despre cum se văd împreună peste ani și ani și au descris reacțiile cunoscuților la aflarea veștii într-o mărturie video pe care cele două celebrități au făcut-o.

Cel mai bogat solist român, Smiley se căsătorește cu Gina Pistol. Nunta va avea loc luna viitoare: ”Este un moment la fel de important pentru noi

 Smiley se căsătorește cu Gina Pistol! ”Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi.”,  a spus Smiley, solistul, vedeta de televiziune, compozitorul și producătorul muzical care se află în scurta listă a milionarilor în euro din activitatea sa artistică.

Detalii ale nunții mondene a anului, un eveniment ce va fi bine păzit!

Cei doi se vor căsători luna viitoare, ceremonie care a fost deja creionată. Vor avea circa 300 de invitați, mireasa are deja comandate două rochii de mireasă iar evenimentul se va desfășura în condiții de securitate maximă, mai ales că se așteaptă să fie vândut pe bani buni.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed