Solistul trupei Bucovina a fost bătut crunt în plină stradă! Florin Țibu a fost lovit cu un obiect metalic în față. ”Fără vorbe, fără tâlhărie, fără nimic”

0

Aseară, Florin Țibu a fost atacat în plină stradă, agresorii fiind încă necunoscuți. S-a întâmplat după ce solistul formației folk metal Bucovina a susținut un concert sold-out la Iași. Orașul unde rockerul locuiește.

Solistul și chitaristul de la Bucovina, unul din grupurile rock românești populare la nivel mondial, cu zeci de concerte peste tot în Europa, a cântat aseară în orașul sus amintit, cu ocazia lansării noului album, ”Suntem aici”. Clubul s-a dovedit neîncăpător pentru sutele de fani, formația urmând să concerteze și astăzi, în aceeași locație.

Starea lui Florin Țibu (44 ani) pare a fi bună în ciuda faptului că rockerul ar fi fost lovit și la nivelul feței cu obiecte metalice. Mulți admiratori s-au oferit să-i da asistență juritică, inclusiv alternative ce ar ajuta să-i găsească pe agresorii.

Solistul trupei Bucovina a fost bătut crunt în plină stradă! ”Mergem înainte”

”În ciuda faptului ca am fost atacat aseară, în drum spre casă, și mi-am luat un neveu cu ceva (chei, cred eu) în mufarină, concertul de diseară se tine. N-o sa fiu chiar „bătrânelul ăla simpatic de la chitara”, dar mergem înainte”. Mergeam pe strada pe care locuiesc, cu gluga în cap, un rucsac în spate, și în momentul în care am trecut pe lânga un grup de patru tineri, a apărut surpriza. Fără vorbe, fără tâlhărie, fără nimic” ,  a povestit rockerul de la Bucovina.

Bucovina a luat ființă în anul 2000 -Florin Țibu (Crivăț), Bogdan Luparu, Bogdan Mihu (Vifor) și Jorge Augusto Coan-, și au susținut zeci de concerte alături de mari trupe ale genului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.