Spike este ”Același eu” pe scenă, dar și în afaceri! Din ce face bani serioși hiphoper-ul

Spike este ”Același eu”, pe scenă, dar și în afaceri! Hiphoper-ul care recent și-a serbat majoratul ca artist, și-a dezvoltat pe lângă scena muzicală mai multe firme care îi aduc profit.

Pe numele său Paul Mărăcine (38 ani), acesta deține o cotă de 50% dintr-o firmă imobiliară (închiriere, subânchiriere proproietăți imobiliare). O firmă care are are o cifră de afaceri de peste 275.000 de lei și un profit, la ultima raporare fiscal, de 166.000 lei. Spike mai deține o firmă de post-producție cinematografică și de televiziunie, ce a avut o cifră de afaceri ceva mai mare, 429.000 ie și un profit de 300.752 lei.

Spike este ”Același eu”, și pe scenă, și în afaceri! Rapperul cea revenit în atenția publică recent, după ce s-a cuplat cu soția comediantului Cătălin Bordea, regizează și produce și videoclipuri pentru mulți din branșa muzicală.

Printre clienții săi se numără Grasu XXL, Agresiv, Guess Who, Dj Oldskull, dar și Lora, Andreea Bănică Horia Brenciu, Delia, Voltaj, Raluka ori Connect-R. Spike s-a implicat și la producția filmului ”Taximetriștii”, în care are și un mic rol.

”Am filmat timp de opt ani videoclipuri pentru aproape toate numele din industria muzicală. E foarte fain că muzica m-a dus în lumea de care îmi era dor și pe care nu credeam că o mai întâlnesc”, spune Spike despre munca sa din spatele scenei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri