STREINU-CERCEL ne ceartă pe toți: ”Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi”

În timpul unei intervenții pe care a avut-o la postul de televiziune România TV, Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului ”Matei Balș” din București, a lansat acuzații grave și a spus că pericolul reprezentat de noul coronavirus trebuie înțeles la justa valoare și nu desconsiderat.

 

Două luni putem avea acest virus în organism, avertizează medicul Streinu-Cercel, iar perioada de contaminare poate ajunge la 50 de zile. Din păcate, afirmă medicul, pandemia de coronavirus nu este ”condusă” de specialiști, așa cum ar fi normal. Profesorul Cercel dezvăluie că nimeni nu l-a contactat și că specialiștii nu sunt chemați să își spună părerea, ceea ce este foarte grav.

 

„Virusul poate să rămână două luni în organism, perioada de contaminare să ajungă la 50 de zile. Pandemia e condusă de MAI nu de Ministerul Sănătății, specialiștii nu sunt consultați. În afara de Raed Arafat n-avem nimic la ei, nu au treabă cu specialiștii. Pe mine nu m-a consultat nimeni. Vreau să vă dau o informație pentru ziua de astăzi. Pentru ziua de astăzi, numărul de teste duse în laboratoarele care fac teste de tip PCR a fost la jumătate din capacitatea noastră de testare pe teritoriul României, ceea ce înseamnă că n-au fost solicitate mai multe”, a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel la România TV.

 

Punctul de vedere al medicului Adrian Streinu-Cercel este unul ferm. S-a permis de către autorități ca în România să intre avioane ”fără număr”, mărind riscul de infecție cu COVID-19, în timp ce speciașiștii recomandaseră ca granițele să fie închise. Numai că ”politicienii” au considerat că ”nu dă bine” la nivel european.

 

Cum s-a greșit? Au lăsat avioanele să intre fără număr. Noi am spus închideți granițele, politicienii au spus că nu dă bine în Europa. Mă scuzați, Europa nu e interesată de România. Trebuie să înțelegem că e nevoie de un program de tip stop-joc. Băncile să înceteze timp de 10 săptămâni să ceară rate, statul să vină să împartă mâncare la scară. Am pierdut deja 2 săptămâni că n-am făcut nimic! Trebuie să stăm 10 săptămâni în casă, e vorba de un nou model social. Dacă nu ne vine mintea la cap repede o ducem așa până la toamnă. Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi”, a mai declarat Streunu-Cercel la România TV.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed