Super business cu fiţuici pentru bacalaureatul 2011

Deşi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a asigurat că în sesiunea din 2011 nu se va mai copia la BAC, un site de profil- fituici-bacalaureat.ro-promite promovarea examenului de BAC cu nota 10, cu ajutorul materialelor vândute sub formă de fiţuici sau de carte, funcţie de preferinţe.

 

Fiţuicile costă cât un sandviş

 

Materialele te costă între 7 lei şi 13 lei, cu cât cumperi mai multe, cu atât sunt mai ieftine, se precizează pe site. Materialele cu care poţi frauda examenul au toate calităţile unei fiţuici “ca la carte”, adică sunt extrem de subţiri, foarte flexibile şi le poţi răsfoi foarte uşor. O fiţuică structurează 100 de pagini dactilografiate, se mai precizează pe site-ul de profil.

 

fituici-bacalaureat.ro furnizează materiale “ajutătoare” pentru toate disciplinele de BAC şi are peste 9.000 de fani pe platforma de socializare Facebook.

 

Ai fost prins copiind la Bac? Vei primi interdicţie să susţii examenul în următoarele două sesiuni

 

Candidatii eliminaţi la examenul din vara lui 2011 pentru că au fost prinşi copiind, nu vor mai putea participa la sesiunea din toamna lui 2011 şi nici la cea din vara lui 2012. Ei vor avea dreptul să se înscrie abia la sesiunea de bacalaureat din toamna lui 2012, a anunţat Oana Badea, secretar de stat pentru învăţământul preuniversitar.

 

“Vă asigur că nu se va mai fura startul în viaţă şi nu se va mai copia la examenele de bacalaureat. Dacă alţii nu vor fi vigilenţi, ce aţi văzut în vămi veţi vedea şi în Educaţie. Este un semnal pe care doresc să îl transmit”, a declarat Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei, pe 6 iunie la Cluj-Napoca.

 

Funeriu a solicitat asociaţiilor de părinţi şi societăţii civilă să desemneze observatori care să monitorizeze organizarea şi desfăşurarea examenului de Bac din acest an. Observatorii vor avea acces în centrele de examen însoţiţi de un membru al comisiei delegat de preşedintele acesteia, şi doar în baza adeverinţei şi a unui act de identitate.

Conform metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat 2011, vor fi acceptaţi cel mult doi observatori/centru de bacalaureat/probă de examen.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed